divendres, 1 d’abril de 2011

LA SETMANA CULTURAL: "JA SÓM ESCOLA VERDA: TREBALLEM PEL PLANETA"

Com ja sabeu, ja sóm Escola Verda! Per això la temàtica de la Setmana Cultural aquest curs ha estat molt relacionada amb temes com el del Reciclatge. Dins de la Setmana Cultural hem treballat com ajudar el nostre planeta, per exemple aprenent a reciclar...Amb aquest motiu, els alumnes d'Educació Infantil han col·laborat en el Mural de la Setmana Cultural realitzant el planeta Terra amb material reciclat, concretament amb paper de diari i restes de bosses d'escombreries.

Vam començar les activitats de la Setmana Cultural amb la representació d'un conte sobre el reciclatge al gimnàs de l'escola.

Els alumnes van fer una experimentació amb el material per reciclar que van portar de casa seva a l'aula de Psicomotricitat. Moltes gràcies a totes les famílies per la vostra col·laboració!

Aprofitant que el nostre projecte és de Fades i Follets, els nens i nenes de P5 van fer una vareta màgica amb fulls de revistes (material reciclat).Una altra activitat de la Setmana Cultural va ser col·laborar en l'elaboració del "Llapis del Reciclatge". Els alumnes d'Educació Infantil van fer fotos de les "restes" dels seus esmorzars i la seva posterior classificació en els contenidors corresponents per aprendre a reciclar correctament. Vam veure que no fèiem servir el contenidor verd del vidre, ja que en els nostres esmorzars a l'escola no podem portar envasos de vidre.Vam anar amb en Josep a fer de pagesos a l'hort de l'escola. Vam plantar tomaqueres i ens ho vam passar molt bé!Com a cloenda de la Setmana Cultural vam assistir a l'espectacle "Fem de científics!" de Dani Jiménez. Ens va agradar moltíssim!!!ELS NENS GRANS ENS VAN FER DE PADRINS LECTORS! MOLTES GRÀCIES COMPANYS/ES!

JA SÓM ESCOLA VERDA! VISCA!